#week 36 Getverrepielekes, nu echt verlof!


36 weken zwanger update feilloos leven

De tijd vliegt!

Gisteravond kwamen we thuis van een lang weekend Lille, België. Ik bedacht me dat ik nog maar 1 Feilloos Leven dagje te gaan had. En hoewel ik dit vol passie doe, voelde het ook alsof ik dus na vandaag echt, echt, echt verlof heb. Dat maakte weer dat ik mij ineens heel bewust werd van het feit dat Joon en ik over een paar weken gewoon 2 kinderen hebben. TWEE!!!

En nu kom ik steeds meer in zo’n bubbel. Ik samen met een klein meisje. En het geeft niet dat ik super k*t slaap of dat je gewoon soms echt niet lekker zit. De komende paar weken gaan we nog lekker even genieten van het zo dicht bij elkaar zijn. En de puntjes op zo’n 25 i’s zetten, maar ook dat is niet erg. En ik ben je naam er doorheen aan het drukken bij je vader, dus die kunnen we misschien al snel afstrepen. Ik heb de naam in ieder geval vast op het geboortekaartje gezet. Het kan er maar alvast staan!

Regen, bank, kleedje en thee

Ik weet niet of het komt, doordat ik in de herfst geboren ben. Maar ik wil, nadat al die puntjes op de i’s zijn gezet, op de bank ploffen met een kleedje en een kop thee en buiten graag stromende regen. Dat de zon nu nog even schijnt, ok. Ook omdat de mensen om mij heen meer van de zon houden dan van regen, dus die gun ik dat. Daarna wil ik een grauwe en grijze lucht, in plaats van helder blauw. Gewoon somber weer dus. Daar hou ik van.

Updates

Ik weet niet of er meer mensen zen worden van mijn updates, maar ik heb er nog een paar. Het weekend zijn mijn ouders stiekem in ons huis geweest om nog een en ander te klussen, echt heel lief en heel fijn thuiskomen! En de schroevenset van de box is nergens te bekennen. Overal gezocht, maar helaas, die vinden we wel weer als we ooit gaan verhuizen waarschijnlijk. Dus ik snel op MP een nieuwe box gescoord, voor nog minder geld dan een schroevenset (en daar word ik heel blij van). Persoonlijke hoes voor het bevalbad is besteld en ook het ‘kraamhulpmiddelenpakket’. Jaja, ofwel de klossen en po. Iets te laat, maar ja, ik kan niet met alles op tijd zijn 😛

Upcoming

Ze raakt af en toe een beetje in de vergetelheid. Omdat ik haar niet meer kan zien denk ik. De boel laten bijwerken staat in ieder geval nog op mijn lijstje. En eigenlijk zou ik dat bezoekje gewoon even moeten uitbreiden denk ik. Met een massage of schoonheidsbehandeling of whatever. Iets wat prettiger aanvoelt dan het waxen van mijn vagine, that’s for sure.

Liefs xxx

Share :
Related Posts

Leave Your Comment