LIEFDEVOL WORDEN AANGERAAKT, GESTREELD EN GEMASSEERD, DAT IS VOEDSEL VOOR JOUW KIND

F. Leboyer

Feilloos Leven

Shantala babymassage

Negen maanden lang veilig en heerlijk warm in mama’s buik. En dan ineens… in de grote, hectische wereld. Geen wonder lijkt me, dat je baby naast voeding en een schone luier, ook warmte en een liefdevolle aanraking nodig heeft. Een mooie manier om deze warmte en lichamelijke geborgenheid te geven is de Shantala Babymassage.
 

Meer...

Feilloos Leven

Babyvoetreflexologie

Babyreflexologie is een natuurlijke manier om je baby te behandelen en de liefdevolle band tussen jullie tweetjes te versterken. Het is een rustgevende behandeling die je overal kan toepassen en slechts twee tot vijf minuten duurt. De technieken die je gebruikt hebben als doel het immuunsysteem te versterken en klachten zoals krampjes, reflux, obstipatie, buikpijn en doorkomende tandjes, te verminderen.
 

Meer...

Feilloos Leven

Rebozo massage

De Rebozomassagetechniek is te gebruiken tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. De techniek kan ingezet worden bij klachten als lage rugpijn, stress, harde buiken en vermoeidheid. Daarnaast helpt het vrouwen te blijven bewegen en ontspannen. Tijdens de bevalling biedt de Rebozo ondersteuning bij het bewegen en het opvangen van weeën.
 

Meer...