INGE LOOS BEVERLOO

 

IN HET KORT

ZORGZAAM, LIEFDEVOL, ONDERNEMEND, PASSIEVOL, CHAOTISCH EN IMPULSIEF

Mijn naam is Inge Loos Beverloo, 30 jaar, getrouwd met Joon en samen hebben we twee kinderen. Fei-Jonathan is een jongen van bijna 3 en Mint-Pecco een meisje van bijna 1. Ik ben zorgzaam, liefdevol, ondernemend, passievol, chaotisch, impulsief en word heel blij van babyvoetjes en alles wat met een bewuste zwangerschap en geboorte te maken heeft.

In 2014 ben ik begonnen met mijn Feilloze Leven. Ik neem je even mee…

 

FEI
2014
FEI

Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje Fei, ben ik een andere weg ingeslagen, toen nog vooral op het gebied van voeding. Mijn gedachtegang was heel simpel; alles wat ik eet krijgt de baby ook. Hier ben ik mij toen veel in gaan verdiepen en naast het feit dat goede voeding niet alleen belangrijk is, vond ik het ook heel leuk om mij hier mee bezig te houden. Zowel het bereiden van voeding als de theorie erachter kreeg steeds meer plek in mijn dagelijks leven. Naast voeding werden ook andere zaken steeds belangrijker, bijvoorbeeld het gebruik van bepaalde producten. Denk hierbij aan een drinkfles, speen, luiers, verzorgingsproducten. 

De geboorte liep anders dan ik verwacht had. Ik was er heilig van overtuigd dat ik thuis ging bevallen van Fei, zonder pijnbestrijding. Ik was heel vol van vertrouwen dat ik dit gewoon ging doen. Dit was dan eerst dan ook best een teleurstelling, maar al snel een drijfveer om de volgende geboorte op eigen kracht te doen en nog een beetje mooier.

MINT
2016
MINT

Dus ik kocht een bevalbad en volgde de cursus Hypnobirthing. Wat een eye-opener was dat! Bij Fei had ik nog nooit van een geboorteplan gehoord. En nu wist ik precies wat ik wel en niet wilde. Het voelde eerst heel gek om te bepalen hoe ik het allemaal wilde hebben. Later heel logisch. Ik ben toch zwanger, het is toch mijn kind, mijn lijf, mijn leven?! Soms baalde ik wel dat de kennis die ik nu heb, ontbrak bij de zwangerschap en geboorte van Fei. Maar het was mooi om te ervaren hoe ik door de cursus het vertrouwen wat ik destijds wel had, weer terugkreeg. Ik begon weer tot het uiterste in mij en mijn lichaam te vertrouwen. Dit ging ik doen. Zelf. Alleen. Zonder hulp van anderen. Gewoon nature’s way. Ik heb ervaren dat wanneer je de juiste mindset hebt, je dromen wel degelijk uit kunnen komen. Geheel op eigen kracht en met een hands-off geboorte kwam Mint ter wereld, letterlijk in een warm bad.

FEILLOOS LEVEN
NU
FEILLOOS LEVEN

Feilloos Leven begon als blog tijdens mijn eerste zwangerschap. Tijdens mijn tweede zwangerschap zorgden mijn ambitieuze hormonen ervoor dat ik de stap heb gezet om Feilloos Leven, leven in te blazen. Ik kwam namelijk een vacature tegen waarin gezocht werd naar enthousiaste, ambitieuze ondernemers met affiniteit met zwangerschap en geboorte. Er kwamen een hoop disciplines langs, maar nergens een babymasseur. Toen dacht ik, waarom ook niet. Ik heb niets te verliezen en met mijn enthousiasme, ambities en gedrevenheid zit het wel goed. Ik werd uitgenodigd, had een heel leuk, leerzaam en inspirerend gesprek en heb daarna meteen een business plan in elkaar gezet. Iets wat mij tot die tijd nog niet gelukt was. Het klikte en al snel volgde een afspraak bij de Kamer van Koophandel.

En zo zitten we alweer in 2017. Hoewel ik nog aan het begin van mijn onderneming sta, heb ik grote ambities om er iets heel moois van de maken. Inmiddels volgen er meer cursussen, ontstaan er nieuwe contacten, leuke samenwerkingen en mooie ideeën…. 

MY SKILLS
2016 2016
2016

BABYREFLEXOLOGIE
@ FLOOR TUINSTRA

2015 2015
2015

REBOZO
@ MASSAGE ACADEMIE

2015 2015
2015

BABYMASSAGE
@ MASSAGE ACADEMIE

2014 2014
2014

SPH
@ HAN

Nieuwsgierig? Meer weten? Vragen?