Simone Moolenaar
Baby-mama yoga
Simone Moolenaar

Mama van dochter Beau (2016) en zoontje Ted (2018). Ondernemend, ambitieus, avontuurlijk, innovatief, eerlijk en een tikkie perfectionistisch.

Ik werk als HBO Docent op de Hogeschool voor Toerisme en Vrije tijd en woon met mijn gezinnetje in Nijmegen. In 2016 zijn wij vanuit Washington DC, USA, terug verhuisd naar Nederland en in de USA ben ik echt verslaafd geraakt aan yoga. Toen ik daar zwanger raakte, heb ik onwijs genoten van de ‘prenatal yogalessen’. In Amerika kwam ik vervolgens in aanraking met het concept Mama & Baby Yoga, en in eerste instantie dacht ik, nou dat gaat me denk ik wat ver, met een baby naar Yoga?! Maar ‘try everything once’ dacht ik dus ok, hup proberen maar! Ik vond het fantastisch! 3 maanden lang heb ik zo genoten van de quality time met mijn meisje, het relax momentje voor jezelf, het werken aan je lijf, je gewoon weer ‘fit’ voelen, even het huis uit zijn, het kletsen met andere mama’s. 

Terug in Nederland bleek er tot mijn teleurstelling, en verbazing, niet iets vergelijkbaars te zijn. En dus dacht ik, waarom begin ik dit niet gewoon zelf? Ik heb een cursus gevolgd bij ‘A Beautiful Balance’ en daarmee een erkend licentie gehaald voor het Mama & Baby Concept. Hier heb ik mijn eigen (Amerikaanse) sausje over gegoten en voila, mijn lessen staan! 

Hopelijk zie ik je gauw X

SKILLS

  • 2017 CERTIFICAAT BABY & MAMA YOGA @ A BEAUTIFUL BALANCE
  • 2016 MASTER DEGREE IMAGINEERING (MBA) @ IMAGINEERING ACADEMY
  • 2008 HBO LEISURE MANAGEMENT @ NHTV HOGESCHOOL TOERISME & VRIJE TIJD

Inge Loos
Babymassage
Inge Loos

Mama van Fei Jonathan (2014) en Mint Pecco (2016). Zorgzaam, liefde- en passievol, ondernemend, vrij chaotisch, en impulsief.

Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje Fei, ben ik een andere weg ingeslagen, toen nog vooral op het gebied van voeding. Mijn gedachtegang was heel simpel; alles wat ik eet krijgt de baby ook. Hier ben ik mij toen veel in gaan verdiepen en naast het feit dat goede voeding niet alleen belangrijk is, vond ik het ook heel leuk om mij hier mee bezig te houden. Zowel het bereiden van voeding als de theorie erachter kreeg steeds meer plek in mijn dagelijks leven. Naast voeding werden ook andere zaken steeds belangrijker, bijvoorbeeld het gebruik van bepaalde producten. Denk hierbij aan een drinkfles, speen, luiers, verzorgingsproducten.
De geboorte  van Fei liep anders dan ik verwacht had. Ik was er heilig van overtuigd dat ik thuis ging bevallen, zonder pijnbestrijding. Ik was vol van vertrouwen dat ik dit gewoon ging doen. Dit was dan eerst dan ook best een teleurstelling, maar al snel een drijfveer om de volgende geboorte op eigen kracht te doen en nog een beetje mooier.
Dus ik kocht een bevalbad en volgde de cursus Hypnobirthing. Wat een eye-opener was dat! Bij Fei had ik nog nooit van een geboorteplan gehoord. En nu wist ik precies wat ik wel en niet wilde. Het voelde eerst heel gek om te bepalen hoe ik het allemaal wilde hebben. Later heel logisch. Ik ben toch zwanger, het is toch mijn kind, mijn lijf, mijn leven?! Soms baalde ik wel dat de kennis die ik nu heb, ontbrak bij de zwangerschap en geboorte van Fei. Maar het was mooi om te ervaren hoe ik door de cursus het vertrouwen wat ik destijds wel had, weer terugkreeg. Ik begon weer tot het uiterste in mij en mijn lichaam te vertrouwen. Dit ging ik doen. Zelf. Alleen. Zonder hulp van anderen. Gewoon nature’s way. Ik heb ervaren dat wanneer je de juiste mindset hebt, je dromen wel degelijk uit kunnen komen. Geheel op eigen kracht en met een hands-off geboorte kwam Mint ter wereld, letterlijk in een warm bad.
Feilloos Leven is in 2014 begonnen met een blog. Er volgden al snel meer cursussen, ontstonden nieuwe contacten, mooie ideeën en leuke samenwerkingen, zoals Babymorning @ Studio Kota, samen met Simone. En nu, in 2018 maakt Feilloos Leven langzaam plaats voor Babymorning. Het voelt goed krachten, kennis en ervaring te bundelen. Een betere balans tussen ondernemen, me-time en mijn gezin. Het blijft in beweging en dat past bij me. 

 

SKILLS

  • 2016 BABYREFLEXOLOGIE @ FLOOR TUINSTRA
  • 2015 REBOZO @ MASSAGE ACADEMIE
  • 2015 SHANTALA BABYMASSAGE @ MASSAGE ACADEMIE
  • 2014 SPH @ HAN

Join our team

Wij staan altijd open voor leuke samenwerkingen!