Omdat je het niet allemaal alleen hoeft te doen
en te bedenken. Soms zijn opbeurende woorden,
praktische tips of wat informatie,
net dat zetje in jouw
goede richting.

 

Hoe fijn is het om lekker te spuien over je zwangerschap en de geboorte met een professional evenals ervaringsdeskundige. Gewoon op een laagdrempelige manier informatie op maat ontvangen en jouw wensen in kaart te brengen.

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop je mij zou kunnen inzetten. Ik help je, daar waar jouw behoefte ligt. Tijdens een vrijblijvende (telefonische) intake, bespreken we jouw behoeften en verwachtingen. We stellen een mooi pakketje samen en dan ben je er helemaal klaar voor!

Dates

Hieronder vind je een aantal dates die we kunnen plannen. Misschien heb je er behoefte aan 1, misschien aan 3. Gaandeweg komt daar misschien verandering in en dan brengen we even opnieuw jouw behoefte in kaart. 

Geboorteplan

Je hebt meer mogelijkheden en keuzes tijdens jouw geboorte dan je denkt! Ik ondersteun je graag bij het opstellen van jouw geboorteplan, zodat je de geboorte tegemoet gaat op de manier hoe jij het graag zou willen. 

Frisse neus halen

Een heerlijke wandeling door een mooi stukje natuur. Dit heeft een rustgevend, kalmerend en reinigend effect. We halen een frisse neus en ik ben het luisterend oor. Soms moet je de dingen gewoon even van je afpraten.

Levensstijlbegeleiding

Tijdens de zwangerschap is jouw levensstijl van directe invloed op je kindje. Een goede balans in gezonde voeding en beweging is van belang. Samen kijken we naar wat het beste bij jou past en waar jij je het lekkerst bij voelt. 

Rebozomassage

Deze techniek met doeken kan ingezet worden bij lage rugpijn, stress, harde buiken en vermoeidheid. Het helpt je te blijven bewegen en ontspannen en ondersteund bij het opvangen van weeën. 

Sluitingsritueel

Het sluitingsritueel ondersteund de vrouw op emotioneel, fysiek en psychisch vlak, alles rondom de zwangerschap en geboorte een plekje te geven. Ook ondersteund het bij het hervinden van jezelf als vrouw.

Tarieven

Een losse date van 1,5 uur kost €75 incl. BTW